WEBIS

Oblikovanje spletnih strani

Vsako podjetje potrebuje profesionalno oblikovano spletno stran, saj je le ta ogledalo vašega poslovanja. Prav tako pusti tudi prvi vtis na obiskovalca/ potencialnega kupca. Naši oblikovalci se lahko pohvalijo s številnimi uspešnimi projekti in nikoli jim ne zmanjka odličnih idej. Seveda pa upoštevamo tudi vaše želje in že ustvarjeno podobo vašega podjetja.

Med tem…

01

Imeli boste jasno predstavo o tem, kako bo izgledalo vaše spletno mesto

02

Prepoznali boste prednosti vašega novega spletnega mesta

03

Vse je pripravljeno za razvoj

Razvoj spletne strani

Ko pripravimo osnutek ter samo vsebino spletne strani pričnemo z izdelavo le te. Glede na potrebe uporabljamo različna orodja in vtičnike. Stran bomo izdelali tako, da jo boste lahko kasneje tudi sami upravljali (če to seveda želite).

Vaša spletna stran bo izgledala popolno ne glede na to, kako uporabniki do nje dostopajo; ali preko mobilnega telefona, tablice, prenosnega ali namiznega računalnika. Potrebno pa se je zavedati tudi varnosti spletne strani, zato vam po izdelavi nudimo tudi redno vzdrževanje in posodabljanje.

Platforme

ZAČNIMO PROJEKT SKUPAJ

Ko uspešno zaključiš toliko projektov, kot smo jih mi, enostavno veš daj deluje in kaj ne. Prosimo, izpolnite obrazec in oglasili se vam bomo z odgovori na zastavljena vprašanja!